emmy_170730_0446_WEBB

Försenade linser? Ring Linsboxen: 0200-88 33 88

Angående covid

På KlarSynt Kalmar fortsätter vi med pandemi-rekommendationerna ett litet tag till. Så tidbokningar är det fortsatt som gäller i så hög utsträckning som möjligt för att minska risken för riskspridning med för många i butiken samtidigt.
 

- Boka tid om du ska besöka butiken för längre ärenden. Har en sadel trillat bort på glasögonen, nått har gått sönder, eller behöver du göra en undersökning: Ring eller maila butiken först, så vi kan boka in en tid för detta. Svarar jag inte i telefonen, lämna ett meddelande, så ringer jag tillbaka så fort jag hört det. Använd gärna onlinetidboken för bokningar av undersökningar. 
- Kom själv till butiken. Det här är inte läget att ta med en kompis eller smakråd i onödan. 

Vad behöver jag inte boka tid för:
Korta köp som linsvätska, putsmedel och dylikt kan fortsatt göras på drop-in, om det är fritt fram i butiken och avstånd kan hållas. Om du ser att det är någon i butiken så knacka gärna på rutan , så kommer jag bort till dörren och så ser vi till att lösa det hela utan att riskera att smitta varandra. 

Förövrigt: Det är jättetråkigt att det är såhär =( men vi får försöka alla hjälpa varandra, så hoppas vi att smittspridningen slås tillbaka och att vi sakta kan återgå till det normala förr eller senare. 

Läs gärna sektionen nedan angående covid-19

Läs gärna sektionen "angående covid-19" lite längre ner

din optiker i kalmar  |    mån - fre  10 -18    |  tel 0480-173 93


Angående Covid-19
Med anledning av utvecklingen av Covid-19 viruset så kör min lilla butik med extra hygien- och städrutiner. Vi följer de rekommendationer som myndigheter och vårt yrkesförbund ger. Jag mår idag bra, men skulle jag bli sjuk så kommer butiken tillfälligt stängas.  Som vanligt arbetar jag med god handhygien och alla instrument desinfekteras alltid efter användning. Utöver detta bokar jag undersökningar med 15min extra mellanrum så att jag hinner desinficera rummet efter varje undersökning. Det brukar inte vara ett problem i vanliga fall, men jag tar i lite extra hårt nu i dessa tider.

Jag uppmanar även alla kunder att förtillfället UNVIK SPONTANBESÖK. Vill du komma och titta på bågar tex rekommenderar jag att du ringer och bokar tid för bågvisning eller går in online och bokar bågvisning (gå in på boka undersökning, välj bågvisning 30 min). Så har jag även tid att desinfektera av provade bågar emellan.

Små korta besök som köpa linsvätska, putsspray osv går fortfarande bra. Men för länge besök, boka tid. Tel: 0480-17393. Svarar jag inte direkt så prata in ett meddelande så ringer jag upp =)

Har du förkylnings- eller influensasymtom ber jag dig inte besöka butiken och  boka en tid längre fram när du är helt frisk!

Precis som tidigare så gäller: Om du skulle bli sjuk och har en tid bokad, ring butiken på 0480-17393 och lämna ett meddelande på telefonsvararen (namn, nummer) om att du ej kan komma, eller skicka ett mail till kalmar@klarsynt.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta mig på 0480-17393 eller maila kalmar@klarsynt.se

/Mikael, KlarSynt Kalmar

brilliantkund

boka tid online

mörkerkörning

linsboxen

Vi erbjuder olika special-synhjälpmedel, allt ifrån filterglasögon till förstoringsglas och bordslampor. Vi kan lösa det mesta.

Optiker kalmar - glasögon och kontaktlinser

Optiker KlarSynt Kalmar Glasögon

Vi utför synundersökningar, nytillpassning av linser, syntest för körkort,  
syntest för körkort med högre behörighet, linsårskoller med mera. 

Liten mysig butik med många bågar och mycket passion för både glas- och ögon. 

loading...
KlarSynt Kalmar optiker